Naše priče

Astra Centar jedan od panelista na sjednici HGK o nedostatku radne snage i zapošljavanju stranih radnika

RIJEKA, travanj 2019 — Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka organizirala je zajedničku sjednicu stukovnih skupina kako bi tvrtkama predstavili nove mjere aktivne politike zapošljavanja te ponudili rješenja za problem nedostatka radne snage. Savjetnik za radnu politiku i zapošljavanje HGK, Davorko Vidović, upozorio je članice Komore o dramatičnom stanju nedostatka stručne radne snage zbog čega se tvrtke se nalaze pred ogromnim izazovima kako doći do radnika koji su im potrebni. Među mogućim rješenjima je i zapošljavanje strane radne snage koje je predstavio Denis Delogu iz Astra Centra.

read more

Mogu li kvalificirani strani radnici unaprijediti već uspješnu Koprivnicu

KOPRIVNICA, travanj 2019 — Gradska vlast Koprivnice dočekala je Astra Centar na zajedničkom informativnom sastanku o društveno odgovornom zapošljavanju u svome gradu. Gradonačelnik Mišel Jakšić, uz potporu voditelja gradskih odjela i lokalnih poduzetnika, vodio je događaj pozdravljajući delegaciju Astra Centra na čelu s direktorom regionalnih operacija Denisom Delogu.

read more

Pomoć hrvatskim tvrtkama u zapošljavanju kvalificiranih stranih radnika

PULA, travanj 2019 — Astra Centar održao je prezentaciju “Način, uvjeti i proces zapošljavanja kvalitetnih stranih radnik” u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Pula. Prezentacija se održala u sklopu redovnih konzultacija ŽK Pula koje pomažu članovima da dobiju najnovije informacije o događajima, inovacijama i pitanjima koja se tiču industrije. Informativni sastanak vodio je Denis Delogu, direktor regionalnih operacija uz potporu kolege i direktora Tomislava Petrušića.

read more

Archives

Posts on Calendar

October 2019
M T W T F S S
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031